Jangan percaya cakap orang UmNo
PakLah pada 19.09.00 berkata orang ramai tidak lagi mahu berdemontrasi kerana mereka sedar BN di pihak benar. Poddah ! kata Mahader. Hai PakLah apa telah berlaku pada 08.08.00.di sekitar mahkamah tinggi. Ajing anijng PakLah mengepung orangramai yang menghadiri keputusan perbicaraan Anwar ? Sayang PahLah pengecut tidak berani berdepan dengan orang ramai , turun padang ,lihat dan dengar apa yang dilakukan . Bukankah itu suara keramat yang menentang regim sekarang. Ribuan rakyat yang datang. Dari seluruh negara. Mengapa PakLah kerah anjing anjing menghalang orang ramai yang berkereta memasuki Kuala Lumpur pada hari itu. Pada jam dua belas tepi benting setengah tepi Benting belakang HSBc ketika hujan turun bagaikan sama bersedih Polis membelasah para reformasi termasuk Tien Chua yang menuntut keadilan tanpa perikemanusian. Pemerintahan Islam bencikan kezaliman. Regim Mahader PakLah kini suka kezaliman.

Pada bulan Ogos dan September 00. Setiap minggu di Taman Melewar ada ceramah dan luahrasa rakyat . Ada drama Tok Ampu pulak tu. Puluhan ribu rakyat hadir.Tiap kali rapat umum ada anjing mengepung. Apa PakLah takutkan ? Hampir setiap malam rapat umum diadakan di Seremban Ada rapat umum di Dewan Sequi mengutuk PakLah dan rakan, ribuan rakyat berbilang kaum hadir. Dimalam 31.08.00 jutaan rakyat di seluruh negara mengadakan rapat umum dan melaungkan undur Mahader dan reformasi. PakLah ada luahrasa rakyat dibawa ke Chicago menemui Mahader. Padan muka Mahader ! Pada malam Pesta Bulan ada perarakan tanglung yang beroriantasikan menuntut keadilian di Damansara.. 19.09.00 ratusan rakyat bosan dengan regim zalim hadir di Bukit Jalil dan meluahrasa. Malamnya hampir dua ribu rakyat , walau berbayar,mereka hadir untuk meluahrasa yang mereka bencikan regim zalim. Mengapa dijamuan makan malam yang aman ini PakLah kerah puluhan malah ratus POLIS dan FRU dengan kenderaan meriam air mengepung Dataran Merdeka. Apahak PakLah buat begitu. Itu salah guna kuasa. Ini menunjukkan betapa takutnya regim PakLah pada Keadilan.

Sekiranya PakLah bukan pengejut benar kami gunakan stadium Bukit Jalil dan akan buktikan ratusan ribu rakyat akan bersama kami tuntuk keadilan.

Ini untuk membuktikan betapa orang UmNo seperti pemimpin nYa pembohong dan tidak bermaruah dan tidak amanah. Ketua samseng pengikutnya pengganas. Mereka yang masih berada di dalam UmNo adalah terdiri dari beberapa gulungan. Pertama yang bangang . Si bangang tidak mahu percaya kepada kebenaran. Kedua, yang takut kepada kebenaran, seperti Mahadir, PakLah .. Daim Khalil..Ling.Sami.dan.

Ketiganya seperti dihujahkan seorang profesor UmNo . Orang UmNo ada ajendanya. Orang UmNo bukan lagi berjuang untuk bangsa dan negara. Untuk keBENDAan. Orang orang ini sanggup bunuh kawan untuk naik. Orang UmNo kini tidak ubah seperti pelacur tua di Chow Kit menagih belas dari rakyat. Marahkan rakyat bila rakyat menjauhdiri takutkan AIDs yang dibawanYa.

Wahai rakyat Malaysia, UmNo sudah dihinggapi AIDs . Janganlah mendampingi UmNo. sekira anda tidak ingin hidup anda merana. AIDs dalam UmNo tiada penawarnya. Regim dan orang UmNo akan didakwa diAkirat nanti.

Benar tetap benar.

  Ramo. /\v=v/\